Complaints Policy

Dacă aveți o plângere cu privire la orice aspect al serviciilor noastre, atunci am dori să auzim de la dvs. Puteți sa ne contactați prin poștă, telefon sau e-mail la [email protected]. Vă rugăm să adresați toată corespondența în atenția Ofițerului de Conformitate. 

Departamentul nostru de conformitate va primi reclamația dumneavoastra și va face tot posibilul pentru a rezolva reclamatia impreuna cu dumneavoastra. 

Procedura de reclamatii Ebury 

Ebury Partners Belgium NV a stabilit o procedură internă de reclamații pentru a se asigura că plângerea dumneavoastră este tratată eficient și de catre persoana potrivită. Pentru a ne ajuta să investigăm și să rezolvăm problema cât mai repede posibil, vă rugăm să vă asigurați că ne furnizați următoarele informații: 

  • Numele dvs., adresa și numărul de referință al clientului 
  • O descriere clară a îngrijorării sau reclamației dvs. 
  • Detalii despre ceea ce ați dori să facem pentru a le corecta 
  • Copii ale oricăror documente relevante, precum scrisorile 
  • Un număr de telefon la care vă putem contacta 

Vom încerca să rezolvăm problema imediat și cu cât mai puține neplăceri pentru dvs. Primul pas este de a identifica problema și să clarificăm cu dvs. ceea ce putem îmbunătăți. Cu cât ne puteți oferi mai multe informații, cu atât mai bine. 

Uneori nu vom putea rezolva imediat problema pentru dvs. Dacă nu suntem în stare să rezolvăm reclamația dvs. până la sfârșitul zilei următoare și dacă nu v-am contactat deja pentru a vă oferi o soluție, vă vom trimite o confirmare a reclamației dumneavoastră în scris în termen de 5 zile lucrătoare. 

Dacă plângerea dvs. este de natură deosebit de complexă, vă vom ține la curent cu progresul pe care il facem pe măsură ce ne continuăm investigațiile. 

În orice caz, ne vom strădui să rezolvăm reclamația dvs. și să vă oferim un răspuns complet în termen o lună de la primirea reclamației dvs. 

Dacă nu putem să vă oferim un răspuns final în termen de o lună, vă vom scrie pentru a vă explica întârzierea și cauza acesteia și să vă oferim ultima dată la care veți primi răspunsul nostru. 

În răspunsul nostru final vom include: 

  • Un rezumat al plângerii 
  • Un rezumat al rezultatului investigației noastre 
  • Dacă recunoaștem că a existat vreo vină din partea noastră și dacă plângerea va fi susținută ● Detalii despre orice ofertă de soluționare a reclamației și cât timp va rămâne deschisă această ofertă 
  • Dacă sunteți un client eligibil, o notificare cu privire la dreptul dumneavoastră de a sesiza problema către CSALB.

Serviciul de ombudsman financiar 

Autoritatea pentru protectia consumatorului 

Bulevardul Aviatorilor nr. 72 

Sector 1, Bucharest 

Tel: 021/9551 

E-mail: [email protected] 

Website: https://anpc.ro/ 

REZOLVARE ALTERNATIVA A DISPUTEI 

Centrul de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul financiar („CSALB”) este un expert oficial independent în soluționarea reclamațiilor dintre consumatori și întreprinderile care furnizează servicii financiare în România. 

Dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de soluția oferită de Ebury, puteți obține o copie a documentului pliant explicativ CSALB de la noi sau contactați direct CSALB la: 

CSALB 

Strada Sevastopol 24, etaj 2 

Sector 1, Bucharest 

Tel.: +40 21 9414 

Fax: +40 21 9414 

E-mail: [email protected] 

Website: https://www.csalb.ro/ 

Dacă plângerea dumneavoastră se referă la protecția datelor și nu putem să vă oferim un răspuns final în termen de o lună calendaristică, vă vom trimite o explicație scrisă cu privire la motivul pentru care nu vă putem oferi un răspuns final și o indicație cu privire la termenul de primire a răspunsului. 

Dacă sunteți un client eligibil, o notificare cu privire la dreptul dumneavoastră de a sesiza problema către Autoritatea de Supraveghere pentru Protecția Datelor. 

Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru informații suplimentare cu privire la drepturile dumneavoastră în calitate de persoană vizată.