Cunoașteți frauda

Criminalitatea financiară este în continuă evoluție, iar afacerea dumneavoastră ar trebui să evolueze și ea continuu

Credeți că ați fost victima unei fraude?

Dacă credeți că a existat o activitate suspectă în contul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați și să accesați imediat pagina de internet Action Fraud.

FIȚI VIGILENT

Opriți persoanele care încearcă să comită fraude!

Protejați-vă și protejați banii câștigați cu greu acordând atenție modului în care fraudatorii ar putea încerca să vă fraudeze.

NICIODATĂ: Nu furnizați numele de utilizator sau parolele contului dumneavoastră ca urmare a unor abordări suspecte.Fraudatorii pot încerca să vă contacteze în mai multe moduri, inclusiv prin telefon, prin mesaj text, e-mail sau poștă.

NICIODATĂ: Nu divulgați nimănui codurile dumneavoastră de activare, verificare sau de acces.

NICIODATĂ: Nu transferați bani din cont după ce vi s-a cerut să faceți acest lucru în mod neașteptat.

NICIODATĂ: Nu permiteți accesul la distanță la dispozitivul dumneavoastră când cineva vă apelează pe neașteptate.

Chiar dacă nu dețineți controlul asupra existenței fraudei, învățând proactiv despre scheme, puteți să vă pregătiți și să preveniți o amenințare în continuă evoluție

…din companii sunt victime ale atacurilor de tip phishing. Criminalii ciberneticii se concentrează acum în principal asupra întreprinderilor (Sursa)

…organizațiile raportează că angajații lor au fost vizați de o fraudă de plăți bazată pe e-mail (Sursa)

…din tentativele de fraudă în valoare de 10 lire sterline au fost împiedicate de bănci și companii de carduri de credit (Sursa)

Modul de raportare a fraudei

Dacă credeți că ați fost o victimă a unei fraude, vă rugăm să transmiteți un e-mail la adresa [email protected] și să vizitați pagina de internet Action Fraud.