Platformă și API

Tehnologie inovatoare pentru a sprijini creșterea și gestionarea afacerii dvs

  Ebury Online vă oferă o gestionare rapidă, ușoară și simplă a contului, astfel încât să puteți petrece mai mult timp concentrându-vă asupra afacerii dvs. Am dezvoltat platforma de tranzacționare pentru a satisface nevoile afacerilor în creștere, de la vizualizarea conturilor și a tranzacțiilor la efectuarea de plăți complete.

  technology

  Intuitiv

  Simplu și ușor de utilizat, puteți efectua o tranzacție la vedere (spot) online sau puteți retrage sume din contractele de tip forward flexibile și puteți iniția plata către beneficiar, în doar două minute.

  technology

  Sigur

  Ebury Online oferă securitate suplimentară pentru afacerea dvs.. Platforma vă oferă posibilitatea de a împărți atributiile în rândul utilizatorilor dvs. și vă oferă niveluri suplimentare de autorizare a plăților, precum și autentificare sigură.

  technology

  Control

  Puteți controla modul în care utilizați platforma noastră, cu flexibilitatea de a ajusta nivelurile de administrare oferite utilizatorilor contului dvs. și de a decide cât de mult vreți să lucrați online sau cu specialistul dvs. dedicat.

  Capacitățile Platformei Ebury Online

  Gestionarea contului 24/7: Revizuiți și gestionați contul dvs. de tranzacționare online 24 de ore din 24, cu acces la istoricul dvs. comercial, rapoarte și confirmări ale tranzacțiilor, pentru a beneficia de un istoric complet atât dvs., cât și furnizorii dvs.

  Gestionarea plăților și a beneficiarilor: Indiferent dacă tranzacționați online sau prin intermediul specialistului în valută, puteți adăuga beneficiari și puteți pregati plățile prin intermediul platformei.

  Tranzacții online: Inițați tranzacții în peste 50 de valute și efectuați retrageri din contractele forward, prin intermediul platformei noastre de tranzacționare.

  Plăți multiple: Efectuați un volum mare de plăți către mai mulți destinatari în mai multe valute, printr-o simplă încărcare a fișierelor în platforma Ebury Online, astfel încât să puteți plăti rapid furnizorii și personalul dvs. din întreaga lume.

  Autorizare dublă: Măriți siguranța plăților și reduceți eroarea umană, cu funcția de autorizare (verificare și reverificare) a platformei.

  Niveluri de acces: Adăugați mai mulți utilizatori și controlați nivelul de acces al acestora, de la drepturi exclusiv de citire până la drepturi de gestionare completă.

  Integrare Perfectă prin Interfața API