Termeni de Utilizare

Condițiile de Utilizare ale acestui site stabilesc modul în care puteți utiliza site-ul nostru, www.ebury.ro („site-ul nostru”), în calitate de oaspete sau de utilizator înregistrat. Utilizarea site-ului nostru include accesarea, navigarea sau înregistrarea pentru utilizarea site-ului.

Vă rugăm să citiți aceste Condiții de Utilizare cu atenție înainte de a începe să utilizați site-ul nostru.

Utilizând site-ul nostru, confirmați acceptarea Condițiilor de Utilizare ale site-ului și vă exprimați acordul să le respectați.

Dacă nu sunteți de acord cu aceste Condiții de Utilizarea, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

Alte condiții aplicabile

Condițiile de Utilizare ale acestui site se referă la următoarele condiții suplimentare, care se aplică și în cazul utilizării site-ului nostru:

 • Politica noastră privind confidențialitatea, care stabilește condițiile în care procesăm datele personale pe care le preluăm de la dvs. sau pe care ni le furnizați dvs. Utilizând site-ul nostru, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor și garantați faptul că toate informațiile furnizate sunt corecte.
 • Termenele și Condițiile noastre se vor aplica dacă achiziționați orice serviciu de pe site-ul nostru.

Putem revizui aceste Condiții de Utilizare în orice moment, modificând această pagină.

Vă rugăm să verificați această pagină din când în când pentru a observa eventualele modificări pe care le efectuăm, deoarece acestea devin obligatorii.

Informații despre noi

este un site operat de Ebury Partners Belgium NV / SAUK Limited („Noi”). Ebury Partners Belgium (NV / SA) este o companie constituită în Belgia, înregistrată la Crossroads Bank for Enterprises cu numărul 0681.746.187, al cărui sediu social este la Avenue des Arts 52, B-1000 Bruxelles, Belgia, care este autorizată ca instituție de plată de către Banca Națională a Belgiei în cadrul PIL.

Modificări aduse site-ului nostru

Site-ul ar putea fi actualizat periodic, iar conținutul poate fi modificat în orice moment. Cu toate acestea, vă rugăm să aveți în vedere faptul că există posibilitatea ca informațiile de pe site-ul nostru să nu mai fie de actualitate și nu ne asumăm obligația de a le actualiza.

Accesarea site-ului nostru

Site-ul nostru este disponibil gratuit.

Nu putem garanta faptul că site-ul și conținutul acestuia vor fi disponibile în orice moment sau nu vor avea întreruperi. Accesarea site-ului nostru este permisă doar temporar. Putem suspenda, înceta, retrage sau modifica orice parte a sa, fără notificare prealabilă. Nu ne asumăm responsabilitatea dacă, din orice motiv, site-ul nostru este indisponibil într-un anumit moment sau perioadă.

Vă asumați responsabilitatea integrală pentru a lua măsurile care vă sunt necesare pentru a accesa site-ul nostru.

De asemenea, vă asumați responsabilitatea ca orice persoană care ne accesează site-ul prin intermediul conexiunii dvs. la internet să cunoască și să respecte aceste Condiții de Utilizare și alte termene și condiții aplicabile.

Contul și parola dvs.

Dacă alegeți sau primiți un cod de utilizator, o parolă sau orice alt tip de informație care face parte din procedurile noastre de securitate, trebuie să considerați o astfel de informație drept confidențială. Aceste informații nu trebuie divulgate altor persoane.

Ne rezervăm dreptul de a dezactiva orice cod sau parolă de utilizator, indiferent dacă este ales de dvs. sau alocat de noi, dacă în urma aprecierilor noastre rezonabile nu ați respectat oricare dintre prevederile acestor Condiții de Utilizare.

Dacă aveți cunoștință sau suspectați că există o persoană, alta decât dvs., care vă cunoaște codul sau parola de utilizator, trebuie să ne informați imediat, la adresa [email protected].

Drepturi de proprietate intelectuală

Suntem proprietarii sau deținem licența tuturor drepturilor de proprietate intelectuală legate de conținutul site-ului nostru și materialele publicate în acesta. Aceste lucrări sunt protejate de legile drepturilor de autor, mărci înregistrate și tratate internaționale. Toate drepturile de acest tip sunt rezervate.

Puteți tipări o singură copie și puteți descărca extrase ale oricărei pagini de pe site-ul nostru pentru uz personal și puteți atrage atenția altor persoane din organizația dvs. cu privire la conținutul acestui site.

Nu este permisă modificarea sub nicio formă a conținutului tipărit sau a copiilor digitale ale materialelor imprimate sau descărcate și nu este permisă utilizarea vreunei ilustrații, fotografii, clip video, secvențe audio sau element grafic separat de textul însoțitor.

Calitatea noastră (și cea a colaboratorilor identificați) de autori ai conținutului de pe site-ul nostru trebuie recunoscută în orice moment.

Nu este permisă utilizarea niciunei părți a conținutului site-ului nostru în scopuri comerciale fără obținerea unei licențe din partea noastră sau a licențiatorilor noștri.

În cazul în care tipăriți, copiați sau descărcați orice parte a site-ului nostru cu nerespectarea acestor Condiții de Utilizare, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru încetează imediat și va trebui, în funcție de opțiunea noastră, să înapoiați sau să distrugeți copiile materialelor obținute.”

Fără a vă baza pe informații

Conținutul site-ului nostru este destinat exclusiv informării generale. Nu este destinat oferirii de sfaturi pe care să vă puteți baza. Trebuie să solicitați sfaturile unui profesionist sau specialist înainte de a lua sau a renunța la o acțiune în baza conținutului site-ului nostru.

Nu putem garanta faptul că site-ul nostru sau conținutul acestuia nu conțin erori sau omisiuni.

Cu toate că depunem eforturi rezonabile pentru a actualiza informațiile de pe site-ul nostru, nu oferim niciun fel de garanție cu privire la acuratețea, exactitatea sau actualitatea conținutului site-ului.

Limitarea răspunderii

Nici un element al acestor Condiții de Utilizare nu exclude sau limitează răspunderea noastră pentru deces sau rănire fizică din cauza neglijenței din partea noastră, frauda sau reprezentarea frauduloasă sau orice altă răspundere care nu poate fi exclusă sau limitată în conformitate cu legile engleze.

În măsura permisă de lege, excludem orice condiții, garanții, reprezentări sau alte termene care se aplică site-ului nostru sau conținutului acestuia, indiferent dacă sunt specificate expres sau sunt subînțelese.

Nu ne asumăm răspunderea în fața niciunui utilizator pentru niciun fel de daună sau pierdere, indiferent dacă aceasta intervine în urma unui contract, delict (inclusiv neglijență), încălcarea obligațiilor legale sau alte cauze, chiar și previzibile, care apar în urma sau în legătură cu:

 • utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza site-ul nostru sau
 • utilizarea sau bazarea acțiunilor pe conținutul site-ului nostru.

În special, vă rugăm să rețineți că nu ne asumăm răspunderea pentru următoarele evenimente:

 • pierderea profiturilor, vânzărilor, afacerilor sau veniturilor;
 • întreruperea afacerii;
 • pierderea economiilor anticipate;
 • pierderea oportunităților de afaceri, fondului comercial sau a reputației sau
 • orice pierdere sau daună indirectă sau apărută în consecință.
 • pierderile sau daunele provocate de un virus, atac de tip denial-of-service sau orice alt material tehnologic nociv care ar putea infecta computerul dvs., programele software, datele sau orice alt tip de
 • material din cauza utilizării site-ului nostru, a descărcării de conținut de pe acesta sau accesării oricărui website al cărui link apare pe site-ul nostru.
 • conținutul site-urilor ale căror link-uri apar pe site-ul nostru. Orice astfel de link nu trebuie interpretat ca un gest de susținere din partea noastră a acestor site-uri.

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele pierderi sau daune care pot apărea în urma utilizării acestor site-uri.

Viruși

Nu garantăm securitatea site-ului nostru sau lipsa virușilor sau a bug-urilor.

Vă asumați responsabilitatea pentru configurarea tehnologiei dvs. informatice, programelor de computer și platformei, pentru accesarea site-ului nostru. Va trebui să utilizați proprie protecție antivirus.

Este interzisă utilizarea rău intenționată a site-ului nostru prin introducerea de viruși, troieni, viermi, bombe logice sau a oricărui material nociv tehnologic. Este interzisă încercarea de a obține acces neautorizat pe site-ul nostru, pe server-ul pe care este păstrat site-ul sau pe orice alt server, bază de date sau computer conectat la site-ul nostru. Sunt interzise atacurile de tip denial-of-service sau distribuirea de atacuri de tip denial-of-service. Prin încălcarea acestei prevederi comiteți un delict, conform Legii Utilizării Frauduloase a Computerelor din 1990. Vom raporta orice încălcare autorităților relevante și vom coopera cu aceste autorități, dezvăluind identitatea dvs. În cazul unei astfel de încălcări, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru încetează imediat.”

Link-uri către site-ul nostru

Puteți transmite link-uri către pagina noastră principală, cu condiția să faceți acest lucru respectând legile în vigoare și asigurându-vă că acest lucru nu dăunează reputației noastre.

Nu este permisă utilizarea unui link într-un mod care să sugereze vreo formă de asociere, susținere sau sprijin din partea noastră în cazul în care acesta nu există.

Nu este permisă utilizarea unui link către site-ul nostru pe un site care nu este deținut de dvs.

Nu este permisă încadrarea site-ului nostru în alt site și nu se poate crea un link către altă parte a site-ului în afară de pagina principală.

Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de a crea un link, fără avertisment prealabil.

Dacă doriți să utilizați alte elemente ale site-ului nostru în afară de cele specificate mai sus, vă rugăm să contactați [email protected].

Link-uri și resurse ale altor entități pe site-ul nostru

În cazul în care site-ul nostru conține link-uri către alte site-uri și resurse ale altor entități, acestea sunt prezente doar cu scop informativ.

Nu ne asumăm responsabilitatea asupra conținutului acestor site-uri sau resurse.

Condițiile de Utilizare ale acestui site, conținutul și procesul de creație al acestuia (și orice conflict sau reclamație non-contractuală) sunt guvernate de legea engleză. Ambele părți își exprimă acordul jurisdicției exclusive a curților judecătorești din Belgia.

Mărci înregistrate

„EBURY” este o marcă înregistrată în Marea Britanie, proprietate a Ebury Partners Belgium NV/SA Limited.

Contact

Pentru a ne contacta, vă rugăm să trimiteți un e-mail la [email protected]

Vă mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru.