Plăți Internaționale

Plătiți în întreaga lume rapid și sigur

Capabilități extinse

Legăturile noastre cu programele de plată din întreaga lume vă permit să achitați furnizorii, angajații și partenerii dumneavoastră de afaceri în moneda corespunzătoare pentru ei și pentru dumneavoastră

Plătiți la nivel local în peste 25 de monede

Plătiți la nivel internațional în peste 130 de monede

Periodic se adăugă noi capabilități valutare

RAPID ȘI SIGUR

Legăturile numeroase de plată ale Ebury înseamnă că vă putem livra plățile cât mai repede posibil, majoritatea monedelor ajungând în aceeași zi.

Suntem membri SWIFT. În calitate de furnizor de servicii de plată compatibile cu gpi SWIFT, ne asigurăm că plățile dumneavoastră sunt mai rapide și transparente în ceea ce privește costurile și starea tranzacției.

De asemenea, suntem conectați la lumea SEPA prin transferul de credit SEPA și la lumea instant cu Plăți mai rapide în Marea Britanie. Și să nu uităm de toate capacitățile noastre de a elibera plățile pe plan intern.

Ebury Online

Soluție integrată

Efectuați plăți prin Ebury online, încărcare de fișiere sau printr-o integrare API cu ERP sau TMS. Soluțiile noastre pot fi proiectate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Ebury Online
PLĂȚI ÎN MASĂ NOU

Soluția noastră de plăți în masă reduce complexitatea și timpul, lăsându-vă liber să vă concentrați asupra lucrurilor importante

Aflați mai multe

Acces la plăți și încasări în peste 200 de țări

Un set de instrumente de integrare și inducție care poate fi personalizat

Experiență vastă în gestionarea riscurilor

Proces simplu de plată în mai multe monede

Ebury Instant NOU

Transferul instantaneu între conturile Ebury este acum disponibil 24 de ore pe zi, 5 zile pe săptămână.

Clienții Ebury pot acum efectua plăți unii altora în timp real datorită Plăților instantanee de la Ebury. Sistemul nostru recunoaște plățile între doi clienți existenți și execută plata instantaneu. Nu este necesară nicio funcționalitate sau informații suplimentare.

Fără întârzieri. Plată instantanee.

Ebury Instant payments
customer service
ASISTENȚĂ PENTRU CLIENȚI

Chiar și cu posibilități extinse de gestionare a plăților online, știm uneori că poate doriți să vorbiți cu cineva din echipa noastră.

Luați legătura

ÎNCEPEȚI

Deschideți un cont și începeți să efectuați plăți mai rapide în sute de monede

Dacă aveți orice întrebări cu privire la capabilitățile noastre de plată, consultați secțiunea noastră de Întrebările frecvente. Dacă nu găsiți răspunsul pe care îl căutați, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați