Ebury Online – nou și îmbunătățit

  • întoarce-te
  • Blog
  • Latest

31 July 2020

scris de
Iga Makhankova

Marketing Executive Ebury Polska

La Ebury lucrăm în permanență pentru îmbunătățirea produselor și caracteristicilor noastre bazate pe ceea ce face cel mai mare impact asupra clienților noștri, ajutându-i să tranzacționeze la nivel internațional. Clienți au vorbit și noi am ascultat. Ebury Online este acum mai bun ca niciodată.

E
bury Online permite clienților noștri să schimbe bani în alte monede, să efectueze plăți, să verifice soldurile valutare și să gestioneze orice acorduri de finanțare comercială toate într-un singur loc online, 24/7. Platforma este foarte sigură, folosind autentificarea clienților cu doi factori pentru acces și mai multe niveluri de aprobări pentru plățile dvs.

Ce s-a schimbat?

 

Tabloul de bord principal a fost reproiectat pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului prin îmbunătățirea navigării și a face informațiile cheie mai accesibile. Tranzacțiile și plățile finalizate recent, plățile în curs de autorizare și tranzacțiile și plățile în curs de întârziere sunt acum mult mai ușor de vizualizat, permițându-le clienților să vadă ce acțiuni trebuie să efectueze în continuare.

De asemenea, s-au făcut îmbunătățiri pentru a duce performanța și fiabilitatea Ebury Online la niveluri și mai mari. Pentru a face acest lucru, am început să dezvoltăm noua platformă de la început, astfel că acestea sunt primele dintr-o serie de îmbunătățiri care urmează să fie implementate în următoarele luni. La Ebury, înțelegem cât de important este comerțul internațional pentru dezvoltarea afacerilor, astfel încât vom continua să ne străduim să facem produsele noastre cât mai accesibile, rapide și sigure.

Dacă sunteți deja un client Ebury, puteți vedea îmbunătățirile dvs. conectându-vă la contul dvs. Ebury Online.

Pentru a afla mai multe despre ce pot oferi Ebury și Ebury Online afacerii dvs., contactați astăzi echipa noastră.

acțiune