Ebury Fusion

Plăți internaționale la un schimb valutar inteligent și soluții de gestionare a riscurilor

  Simplificați complexitatea operațiunilor cu Ebury Fusion. Soluția noastră completă combină consultanța de specialitate, managementul riscurilor și serviciile gestionate împreună cu sistemul nostru inteligent Payment Factory, pentru a stimula eficiența plăților și colectărilor internaționale ale afacerii dvs.

  Pentru afacerile mai mari, cu cerințe internaționale complexe de plată și gestionare a riscului valutar, Ebury Fusion asigură soluția cea mai potrivită pentru afacerea pe care o conduceți. Avem deja clienți din sectoare diferite (tehnologie, transport maritim, organizații non-profit etc.), precum și mulți importatori mari și exportatori, cărora le oferim sprijin și soluții adecvate afacerilor lor.

  fusion

  Reducerea costurilor

  Consolidați-vă procesele de plată și colectare cu Ebury, un furnizor de servicii de gestionare, pentru a economisi cheltuielile operaționale și taxele de procesare.

  fusion

  Mereu in crestere

  Ebury Fusion poate crește odata cu afacerea dvs. De fapt, suntem unul dintre cei mai mari furnizori de plăți integrate și automatizate, de aceea avem expertiza și experiența necesară pentru a vă susține creșterea.

  fusion

  Control

  Soluția noastră se integrează în sistemele dvs. și se asigură că plățile dvs. sunt transmise în conformitate cu politica dvs. de gestionare a riscului de afaceri, oferindu-vă controlul deplin.

  fusion

  Rapiditate

  De pe o zi pe alta pentru plăți simple, la o perioadă de câteva săptămâni pentru a pune în aplicare procese complexe de plată, veți fi pregatit în cel mai scurt timp.

  Caracteristici Cheie

  Consultanță din partea Experților: Afacerea dvs. este unică, deci dacă doriți să externalizați gestionarea plăților și reconcilierea, să protejați marjele de volatilitatea valutei sau să creșteți eficiența și viteza procesării plăților, vă asigurăm că Ebury Fusion este adaptată nevoilor dvs. Experții noștri vor colabora cu dvs. pentru a vă înțelege strategia de afaceri, ambițiile și punctele slabe, astfel încât aceștia să poată crea procesele de plată și de colectare adecvate, precum și strategia de gestionare a riscurilor.

  Intelligent Payment Factory: Tehnologia inovatoare și infrastructura care alimentează Payment Factory vă permit să vă consolidați și eficientizați procesele de plată, creând eficiență operațională din punct de vedere al costurilor. Cu conturi colectoare ale terților, permisiuni de autorizare a plăților și acces la peste 140 de valute la prețuri competitive, Ebury Fusion vă oferă posibilitatea de a colecta rapid și automat fonduri de la furnizori, clienți și filiale și de a efectua în siguranță plăți multiple în toată lumea.

  Servicii de Gestionare: Știm că gestionarea plăților și încasărilor dvs. internaționale poate constitui o povară operațională și consumatoare de timp. Prin urmare, ca parte a soluției Ebury Fusion, putem oferi un serviciu gestionat dedicat suportului operațional al procesării finale a plăților dvs. Putem gestiona cererile de plată în numele dvs., putem susține utilizarea platformei noastre online, putem procesa și verifica fișierele de plată și putem colabora cu filialele dvs., pentru a vă alimenta conturile la timp. Vă asigurăm că furnizorii, clienții și filialele dvs. beneficiază de o experiență perfectă.

  Integrare Perfectă: Ebury Fusion vă oferă posibilitatea de a utiliza soluția noastră, pentru a avea un control complet asupra plăților dvs. internaționale. Puteți accesa Ebury Fusion Payment Factory într-un mod potrivit pentru afacerea dvs. Alegeți una sau o combinație dintre următoarele:
  Integrarea tehnologiei noastre de plăți în sistemele dvs. ERP sau management trezorerie prin interfața noastră API; utilizați Ebury Online, platforma noastră privată de gestionare a contului, pentru a vă administra tranzacțiile sau a efectua tranzacții prin intermediul managerului de cont Ebury dedicat.