Plățile Internaționale

Tranzacționează oriunde, rapid și sigur

  Soluțiile noastre globale de plată vă permit să trimiteți în mod eficient și sigur plățile în întreaga lume, în peste 140 de valute. Am dezvoltat tehnologia pentru a face plăți în străinătate, de la efectuarea tranzacțiilor la fața locului la transmiterea fondurilor către destinatar, în doar două minute.

  Payments

  Tranzacționează Oriunde

  Puteți transfera bani pe plan internațional în peste 140 de valute, pentru a tranzacționa acolo unde aveți nevoie. Parteneriatele noastre extinse cu băncile de nivel 1 înseamnă că aveți, de asemenea, acces la numeroase valute ale piețelor emergente.

  Payments

  Eficient

  Creșteți eficiența afacerii prin accelerarea și automatizarea procesului dumneavoastră de plată. Plătiți-vă în mare măsură furnizorii prin capacitatea noastră de plată multiplă și aveți încredere că plățile dumneavoastra sunt trimise prin cele mai rapide și cele mai economice rute prin serviciul nostru global de plată.

  Payments

  Simplu

  La Ebury, ușurăm procesul de plăți și transfer de bani cu opțiunea de a vă administra contul online, prin telefon sau prin e-mail. Când faceți o tranzacție, știți exact cât trebuie să plătiți, fără taxe surpriză. Simplu!

  CAPACITĂȚILE EBURY PENTRU PLĂȚI ȘI PRELUARE DE FONDURI

  Cu soluțiile noastre personalizate pentru servicii valutare, puteți face cu încredere transferuri, chiar și în piețe volatile. Pe lângă volumul de valută tranzacționat, relațiile noastre stabile cu formatori de piață și bănci regionale ne permit nu doar să oferim prețuri competitive, ci și acces de neegalat la lichidități în țări exotice.

  Descoperiți gama extinsă de locații internaționale unde putem distribui și prelua fonduri, în moneda locală sau în valute internaționale.

  Accesați harta capabilităților noastre

   

  Capacitățile noastre de plăți internaționale

  Tranzacționați în peste 140 de valute

  Puteți trimite plăți interne și internaționale în peste 130 de valute, inclusiv multe valute ale piețelor emergente, cum ar fi Realul Brazilian și Rupia Indiană, toate la prețuri competitive.

  Plăți rapide

  Plățile dvs. sunt transmise prin cele mai eficiente și mai sigure trasee, prin serviciul nostru internațional de transfer de bani. Datorită apartenenței noastre la sistemul SWIFT și partenerilor bancari internaționali, furnizorii dvs. internaționali pot avea încredere că vor fi plătiți la timp, numeroase valute ajungând chiar în aceeași zi.

  Plăți multiple

  Plătiți un volum mare de facturi către mai mulți destinatari în mai multe valute, printr-o simplă încărcare a fișierelor pe platforma Ebury Online sau prin intermediul specialistului valutar dedicat, reducând timpul petrecut cu procesul de administrare.

  Ebury Online

  Portalul nostru online ușor de folosit este gratuit și este inclus în pachetul standard, pentru a vă putea administra contul 24/7. Puteți tranzacționa online în peste 50 de valute și puteți iniția plățile către beneficiarii dvs. Aflați mai multe despre Ebury Online.

  Istoric complet al tranzacțiilor

  Oferim documente pentru confirmarea tranzacțiilor online și prin e-mail, astfel încât să dețineți un istoric complet al plăților. Puteți examina istoricul contului dvs. online și puteți fi la curent cu eventualele solduri restante.

  Siguranță

  Luăm in serios siguranța plăților și a afacerii dvs., astfel că, în calitate de instituție de plăți autorizată si reglementată, păstrăm fondurile dvs.în conturi de client segregate.

  Proces de Plată de la A la Z

  Contactaţi Ebury

  Prin Ebury Online, prin e-mail sau direct la specialistul dvs. dedicat, contactați-ne și vă vom oferi o cotație

  Ebury rezervă tranzacția

  După ce ați confirmat că sunteți mulțumit de cotație, Ebury va rezerva trazacția pentru dvs

  Primirea tranzacției

  Vă vom trimite o confirmare a tranzacției, care va atesta rezervarea plății. De asemenea, puteți consulta istoricul confirmărilor pe Ebury Online

  Trimiterea de fonduri

  Vă vom oferi detaliile și numărul de referință pentru a ne trimite fonduri pentru plata dvs

  Eliberarea plății către beneficiari

  Vom trimite plățile către beneficiari prin rețeaua noastră securizată, la data valorii selectată

  Confirmarea primirii plății

  Plata este trimisă, iar dvs. și beneficiarii veți primi o confirmare de plată care va atesta finalizarea tranzacției

  • Ce este o Tranzactie de tip Spot?

   O tranzacție la vedere (spot) utilizează cursul curent pentru a efectua o tranzacție între un vânzător și un cumpărător al unei perechi valutare. Este cea mai comună formă de tranzacție valutară.

   Odată ce tranzacția este finalizată, decontarea fondurilor durează de obicei două zile.

  • Ce Înseamnă Data Valutei?

   Când efectuați o tranzacție la vedere (spot), puteți alege când are loc decontarea fondurilor. Aceasta se numește data valutei și, în funcție de perechea valutară, poate fi în aceeași zi sau până la două zile mai târziu.

  • Cum Rezervați o Tranzacție Spot pe Ebury Online

   Rezervarea unei tranzacții spot pe Ebury Online este rapidă și simplă, luând doar două minute pentru a fi finalizată.

   Vizualizați demo