Managementul Riscului FX

Expertiză pentru a gestiona volatilitatea pieței valutare și pentru a vă proteja afacerea

  Soluțiile noastre de gestionare a riscului valutar vă permit să administrați în mod eficient riscurile monetare aferente tranzacțiilor pe plan internațional. Indiferent de mărimea afacerii dvs, experiența noastră și previziunile valutare vă vor ajuta să luați decizii care să vă protejeze marjele și să îmbunătățească prognozarea bugetului.

  currency

  Încredere

  Dorim să vă cunoaștem afacerea, fluxurile comerciale și apetitul de risc, pentru a crea o strategie de gestionare a riscului valutar potrivită pentru dvs.

  currency

  Flexibilitate

  Soluțiile noastre de acoperire împotriva riscurilor (hedging) vă permit să gestionați riscul valutar în peste 140 de valute și să utilizați contracte forward pe termen scurt, mediu și lung, de la 3 zile până la 3 ani.

  currency

  Protecție

  Indiferent dacă trimiteți bani furnizorilor, plătiți facturi sau primiți fonduri de la filiale sau clienți, marjele de profit sunt protejate de volatilitatea pieței și obțineți un flux clar de lichidități, ușurând procesul de stabilire a bugetului.

  Ce spun clienții noștri...

   

  Cum Funcționează Soluțiile Noastre

  Consultarea cu privire la risc: În calitate de client al companiei Ebury, aveți acces la un specialist valutar dedicat, care va colabora cu dvs. pentru a vă înțelege afacerea și pentru a construi o strategie de gestionare a riscului valutar.


  Contracte forward:
  Oferim diverse tipuri de contracte forward, de la contracte fixe la contracte flexibile, care pot bloca cursul valutar pentru o perioadă de până la trei ani. De asemenea, vă puteți acoperi riscul valutar (hedging) aferent monedei de pe piața emergentă, prin intermediul contractelor de tip non-deliverable forwards.

  Comenzi de piață: În colaborare cu specialistul valutar dedicat, puteți fixa limitele superioare și inferioare ale cursurilor de schimb valutar, astfel încât să obțineți contractul spot sau forward la cursul dorit. Aceste operațiuni sunt cunoscute sub denumirea de limit market and stop loss orders și vă asigură că tranzacționați în cadrul parametrilor de risc cu care sunteți mulțumiți.

  Analiza pieței: Echipa noastră de analiză a pieței oferă rapoarte valutare zilnice, săptămânale și de specialitate, pentru a vă sprijini în luarea deciziilor în cunoștință de cauză. Fiind între primii 10 furnizori de prognoze conform Bloomberg, puteți avea încredere în noi pentru a crea o strategie eficientă de gestionare a riscului aferent schimbului valutar.

  Ebury Online: Vizualizați tranzacțiile curente și anterioare, precum și inițierea retragerilor și a plăților online, pentru un control mai rapid și facil al contului dvs. Vedeți mai multe despre Ebury Online.

  Plata: După ce ați stabilit strategia, vă puteți gestiona contractele de plată și puteți iniția plățile utilizând infrastructura noastră inovatoare de plată, asigurându-vă că plățile dvs. sunt rapide și sigure.

  • Ce este un Contract la Termen (Forward)?

   Piețele financiare sunt volatile, iar perechile monetare importante au înregistrat mai multe mișcări decât unele dintre monedele piețelor emergente. În general, aveți două opțiuni atunci când vine vorba de contracte forward, contract fix sau flexibil, iar cel mai potrivit pentru dvs. depinde de cerințele de retragere.

   Aflați mai multe

  • Ce este un Contract de tip NDF?

   Un contract forward nelivrabil (NDF) vă ajută să vă protejați marjele și să gestionați riscul aferent primirii și efectuării plăților în valute cu restricții de tranzacționare, inclusiv valute neconvertibile.

   Aflați mai multe