Conturi Colectoare

Ridicați eficient fonduri din întreaga lume

  Cu conturi colectoare în peste 55 de valute, puteți ridica fonduri de la clienți și filiale în cel mai eficient mod posibil și le puteți transfera înapoi în EUR, la un curs de schimb foarte avantajos.

  Combinat cu strategiile noastre de gestionare a riscurilor, acest proces garantează un curs stabil pentru repatrierea vânzărilor dvs. din străinătate și cunoașterea sumei exactă a veniturilor care se vor intoarce în conturile dvs. din România.

  collection

  Eficient

  Simplificați gestionarea operațională prin eliminarea necesității de a vă menține propriile conturi bancare în mai multe valute și locații.

  collection

  Costuri Reduse

  Evitați comisioanele bancare asociate și reduceți costurile operaționale, generate adesea de reconcilierea plăților, care poate fi un proces manual, intensiv.

  collection

  Claritate

  Emiteți facturile către clienți în moneda locală, astfel încât aceștia să știe cu exactitate suma datorată și să evite comisioanele atunci când trimit fonduri. În același timp, afacerea dvs. are imaginea completă a sumelor intrate.

  Capacitățile Noastre de Colectare

  Conturi colectoare în moneda locală: Putem primi fonduri în 55 de monede, multe nefiind acceptate în mod obișnuit de bănci, de pe multe piețe emergente.

  Repatrierea fondurilor: După primirea fondurilor, puteți utiliza cursurile noastre de schimb competitive pentru a le transfera în contul afacerii dvs., în moneda dvs. locală.

  Rapid și sigur: Repatrierea fondurilor este rapidă și sigură, bazându-se pe tehnologia noastră de plată și necesitând doar o instrucțiune de plată continuă.

  Ebury Online: Vizualizați fondurile primite prin Ebury, utilizând platforma noastră online, și inițiați plăți ulterioare.