Blog

Actualizarea conștientizării fraudei: Infractorii folosesc pandemia Covid-19 pentru a înșela publicul

N

e sfătuim clienții să fie vigilenți împotriva fraudei, în special în ceea ce privește împărtășirea informațiilor financiare și personale, deoarece infractorii încearcă să valorifice pandemia Covid-19.

Written by

Jesus Elvira

LATEST

A fi o afacere internațională sau globală are multe avantaje: ești capabil să obții cele mai bune produse la prețuri de multe ori mai bune, să ai clienți diversi și să ai acces la cel mai bun bazin de talente atunci când recrutezi în întreaga lume.
Marta Alvarez 31 Jan 2020Săptămâna aceasta este Săptămâna Internațională de Conștientizare a Fraudelor și dorim să profităm de această ocazie pentru a ne informa clienții.
Marta Alvarez 15 Nov 2019Suntem bucuroși să vă anunțăm că Santander investește 400 mln euro în Ebury.
Marta Alvarez 4 Nov 2019Autentificarea puternică a clienților (SCA) este o cerință a PSD2 pentru furnizorii de servicii de plată din Spațiul Economic European. Cerința asigură că plățile electronice sunt efectuate cu autentificare cu mai mulți factori, pentru a crește securitatea plăților electronice.
Rosie Sanderson 13 Sep 2019Cercetările au arătat că 90% din toate încălcările datelor de securitate cibernetică sunt cauzate de erori umane - moreso decât tehnologia malware avansată. De fapt, un studiu recent a evidențiat faptul că aproape 65% dintre angajații companiilor nu și-au schimbat niciodată parola.
Rosie Sanderson 11 Sep 2019Rosie Sanderson 1 Aug 2019